selamat datang ke blog saya,bace+like+follow yea sayang..:* muahh

Sunday, January 8, 2012

contest bertudung by intan and dylla

Hallow , today saya nan adek saya iaitu intan nak buat contest bertudung by intan and dylla.jom lah join, hadiah 100% dari kami..Pemenang 100% kami yang pilih,tidak menggunakan voting spew2
tarikh tutup 9/2/2012,kalau ade perubahan kami akan bgitahu..

  • Malaysian blogger only
  • Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah contest ini.
  • Buat satu entry yang bertajuk "contest bertudung by intan and dylla".
  • Terbuka kepada blogger perempuan sahaja
  • Tempekkan banner ni kat blog korang  dan gmbr korang and linkkan ke blog dylla dan intan
  • Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay..makesure dorang tahu k ye..inform kat dorang.
  • Masukkan link entry contest anda tu ke dalam ruangan comment intan  ATAU dylla  (jika dari blog intan sila masukkan dalam ruangan comment blog intan, jika dari blog dylla sila masukkan dalam ruangan comment dylla)
  • gambar korang mesty lah bertudung (WAJIB) dah nama CONTEST BERTUDUNG 



HADIAH2 UNTUK PEMENANG
*hadiah akan di update dri semasa ke semasa*



















gambar sekadar hiasan



32 comments:

  1. done :)


    http://mirahashime-contestblog.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  2. nak join..wink~wink~

    http://vanillastraberry.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  3. nk join jugakk ;)

    http://chupachuplolipop.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-dan-dylla.html

    ReplyDelete
  4. Saya join;

    http://www.tiaamustafa.co.cc/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    Nama Facebook; Mustiara Mustafa

    ReplyDelete
  5. http://nurulbasyirah.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-dan-dylla.html

    ReplyDelete
  6. join ;)

    http://fykashafie.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    id fb: Afiqah Shafie

    ReplyDelete
  7. saya join...


    http://kisahamrara.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  8. ten q cz join god luck smua... =)

    ReplyDelete
  9. boleh ke letak gambar yg dicombine kan?that mean ade dua gambar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh je dik... ape2 pic pom blh asal kn brtudung... =)

      Delete
  10. JOIN =)

    http://specialstoryinmyheart.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  11. join

    http://onedoublenineeight.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  12. Join :)
    http://adajariadaentry.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  13. Join yaa...
    http://myarduousjourney.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html
    Thanks for the contest =D

    ReplyDelete
  14. ten q coz join... smua pic cntk ssah kami nk pilih.. adoi.. heheh ape2 pom god luck smua

    ReplyDelete
  15. http://bieluffya.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla_19.html
    sayaaa nak join ;)

    ReplyDelete
  16. Kak dylla , join taw ! :D

    http://funpartyputery.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    Hikhik >_<

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, saya join =)

    http://hawaii-killer.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  18. im in ^^ v
    http://gadismatasepet.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  19. hai chomel saya join contest :)

    link :
    http://nzeezara.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  20. sy comment sini pulak

    dah join
    http://miasyarah.blogspot.com/2012/02/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum,. sy pn dah join,. heee ^__^V

    http://diafazree.blogspot.com/2012/01/contest-bertudung-by-intan-and-dylla-v.html

    ReplyDelete
  22. salam join suda.. ^_^

    http://cahayailham23.blogspot.com/2012/02/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  23. salam kita join jugak
    http://sayasyiera.blogspot.com/2012/02/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  24. kitee join ^_^

    http://ceritakitabersamasama.blogspot.com/2012/02/contest-bertudung-by-intan-and-dylla.html

    ReplyDelete
  25. Hyee. Saya join ! :)

    http://eddysdaughter.blogspot.com/2012/02/contest-bertudung-by-intan-dan-dylla.html

    ReplyDelete
  26. ten q smua tnggu dn lihat sape menang.. heheh

    ReplyDelete